به گزارش خبرنگار مهر، شاهین شیرانی یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان با بیان اینکه سیستم نظام ارجاع و پزشک خانواده و نیز سطح بندی خدمات در اصفهان تاکنون اجرایی نشده است، اظهار داشت: در کشورهای پیشرفته با اینکه ده ها برابر بیشتر از تولید ناخالص هزینه سلامت دارند، اما اجازه نمی دهند در این حوزه پرت منابع داشته باشند، در حالیکه در ایران به دلیل اجرایی نشدن طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع حجم بسیار زیادی از سی تی اسکن ها و داروهای شیمیایی در خانه های ما موجود است و به این ترتیب میلیاردها تومان از سرمایه کشور در خانه های ما بدون استفاده رها شده است.
وی تاکید کرد: باید سیاستگذاریها به سمتی هدایت شود تا همه مردم به نظام ارجاع و پزشک خانواده ایمان بیاورند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان یادآور شد: باید از یک سری از از مسائلی که بار زیادی را بر دوش کشور و دولت تحمیل می کند پیشگیری شود.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی با مشکلات فراوانی در بحث بیمه روبه رو است، تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه بحث بیمه ایرانیان مطرح بوده که هنوز جامعه عمل به آن پوشانده نشده و کارآیی مورد انتظار را ندارد.
شیرانی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی باید ماهانه شش میلیارد تومان به دانشگاه بپردازد که با گذشت هفت ماه از سال 90 تاکنون هیچ مبلغی به دانشگاه واریز نشده و ما 42 میلیارد تومان از تامین اجتماعی طلبکار هستیم.
وی در ارتباط با رفاه و تامین اجتماعی گفت: به همان میزان که افزایش طول عمر و کمیت افراد برای بخشهای مختلف مهم است باید عرض عمر و کیفیت زندگی آنها نیز مهم باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با تاکید بر اینکه باید مباحث آموزشی در سند راهبردی رفاه و تامین اجتماعی پر رنگ تر دیده شود، بیان داشت: جای مهارتهای زندگی در دروس آموزشی ما در مدارس خالی است بنابراین باید صدا و سیما و آموزش و پرورش حضور پر رنگ تری در این زمینه داشته باشند.
نظر شما